Lime Yellow - ICT inkoopbegeleiding

ICT-inkoopbegeleiding voor de zorg

Word commercieel weerbaar en maak de juiste keuzes

ICT-inkoopbegeleiding voor de zorg

Word commercieel weerbaar en maak de juiste keuzes

Waarom ICT-inkoopbegeleiding?

Het belang van ICT en de toenemende digitalisering van de zorg maken ICT-inkoopprocessen steeds complexer en duurder. Het is specialistenwerk geworden. Beschik je niet over de juiste specialisten? Dan heb je een probleem.

Je medewerkers:

  • weten niet wat ze werkelijk nodig hebben
  • hebben niet de vereiste ICT-kennis en -ervaring
  • hanteren achterhaalde inkoopmethodieken
  • zijn niet commercieel weerbaar
  • overzien de consequenties van hun keuzes niet

Met onze ICT-inkoopbegeleiding ben je verlost van dit probleem.

Begeleiding in elke fase van het ICT-inkoopproces

Lime Yellow begeleidt jouw organisatie gedurende het hele inkoopproces:

Oriënteren
Selecteren
Contracteren
Implementeren
Regisseren

In elke fase brengen we ICT-expertise en commerciële weerbaarheid aan tafel. Zo behoeden je voor commerciële valkuilen en verkeerde keuzes.

De juiste ICT-expertise op het juiste moment

Een ICT-inkoopproces vraagt op momenten om diepgaande ICT-expertise en ervaring. Het is oneerlijk om van je mensen te verwachten dat al deze kennis voorhanden is. Die moet je dus extern aantrekken.

Dankzij ons netwerk kunnen wij op het juiste moment de juiste expert aanhaken. Denk aan een ICT-projectleider, ICT-contractmanager, Service Level Agreement specialist of ICT-leveranciersmanager.

Bepaalde specialisten heb je soms maar kortstondig nodig. Ze zijn echter schaars dus lastig om te vinden. Via Lime Yellow kun je toch gebruikmaken van hun expertise. En dat onder begeleiding van onze ICT-inkoopbegeleiders. Zo hou je overzicht en borg je de belangen van de organisatie, de interne klant en ICT.

Samen managen we je ICT-leveranciers, continu

Onze ICT-inkoopbegeleiding is een doorlopende dienst. Waarom? ICT-leveranciers zijn tegenwoordig ook je partners. Ze maken deel uit van je bedrijfsvoering.

Dus ben je continu met ze in gesprek. Zodat alle partijen én hun oplossingen soepel met elkaar samenwerken.

Zonder begeleiding loopt dat fout. Want het blijven commerciële bedrijven, die vooral hun eigen commerciële belangen vooropstellen. Begrijpelijk, maar niet wenselijk.

We overzien en bewaken je complete ICT-ecosysteem

Je ICT-ecosysteem is als een kaartenhuis. Je kunt er niet zomaar iets tussenuit halen of aan toevoegen. Daarom is het riskant om personen of afdelingen op eigen houtje beslissingen te laten maken.

Zij handelen vaak te eenzijdig vanuit hun eigen perspectief. Wat je nodig hebt is een expert die het complete plaatje overziet. En jouw organisatiebelang vooropstelt.

Lime Yellow is die expert.

En dat voor een vast maandelijks bedrag

Wij bieden ICT- inkoopbegeleiding as-a-service, dus op abonnementsbasis. En niet op basis van provisies, transacties of uren. Hierdoor ligt de focus volledig op het resultaat. En halen we de commerciële angel uit het proces.

Wij hoeven geen tijd te verspillen aan tijdregistratie en urenrapportage. Jij hoeft je geen zorgen te maken over oplopende uurtje-factuurtje bedragen. Voor een vast maandelijks bedrag krijg je altijd de ICT-inkoopbegeleiding die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

De gemiddelde inzet die je verwacht nodig te hebben bepaalt welk abonnent en welke investering daarbij hoort.