wij zijn lime yellow

dé onafhankelijke ICT-makelaar voor de grootzakelijke markt

 

 

 

Wij geloven dat veel bestaande organisatiestructuren, businessmodellen en verdienmodellen de technologische vooruitgang van organisaties onnodig duurder maakt en eerder afremt dan vooruit laat gaan.

Daar waar ICT steeds complexer wordt vereenvoudigen wij het zakendoen, zijn wij vernieuwend, trekken de commerciële angel er uit en streven wij in wederzijds vertrouwen gezamenlijke doelen na. Lime yellow legt bloot wat verborgen is, verstoort en is disruptief waar nodig om tot het best mogelijke resultaat te komen. Wij zijn jouw gids in ICT-land; bereiden je voor, wijzen je de weg en nemen je waar nodig mee aan de hand.

VOOR WIE?

VOOR WIE?

Bedrijven, (zorg)instellingen, organisaties en instituten in de profit en non-profit sector binnen de grootzakelijke markt die net als wij vinden dat ICT verwerven anders moet. Die regie willen bij het inkopen van ICT hardware, software en diensten. Die willen transformeren en innoveren met de nieuwste technologieën en deze door de beste specialisten uit de markt willen laten bedenken en uitvoeren. Die waar voor hun geld willen, inzichten wensen en open staan voor vernieuwing. Wij maken directieleden meer bewust en ondersteunen managers ICT en inkoop bij het verwervingsproces.

DE MENSEN

DE MENSEN

Raymon Busser, ICT-makelaar en oprichter van lime yellow.

In de eerste helft van zijn werkbare leven zat Raymon aan de commerciële kant van de ICT branche. Hij werkte meer dan 20 jaar voor diverse computerfabrikanten, IT-resellers en specialisten in Managed Sourcing. Door al die jaren heen sprak hij honderden ICT’ers, inkopers en leveranciers. In 2018 besloot hij het de tweede helft van zijn carrière anders te gaan doen. Namelijk om alle kennis en ervaringen ten goede te laten komen aan de inkopende kant. Om met zijn marktkennis en commerciële achtergrond organisaties juist te helpen bij het inkopen van ICT. En hierbij daadwerkelijk waarde toe te voegen aan organisaties zodat ze de beste leveranciers selecteren en simpelweg voordeliger kunnen inkopen.

(bekijk zijn LinkedIn profiel)

Raymon : “Steeds vaker merkte ik dat er door commerciële- en persoonlijke belangen, bij zowel klant als leverancier, veel mis ging. Dat hierdoor onnodig veel geld werd uitgegeven, verkeerde investeringen werden gedaan of juist helemaal niet werden gedaan. En dat de ICT branche steeds meer de verbinding met haar afnemer verloor. Met mijn ervaringen wil ik mensen en organisaties bewegen door andere inzichten te geven, betere aankooptrajecten voor te stellen en daarmee besparingen realiseren. Ik wordt blij van uitdaging, afwisseling en geniet van het veranderproces naar anders ICT inkopen. Naast mijn werk kook ik graag, luister muziek, sport ik om fit te blijven en beleef ik mooie reizen samen met mijn vriendin. Ik ben begin jaren ‘70 geboren en woon in Nijmegen. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn passie voor klassieke auto’s en aan het simpelweg genieten van het leven”.

EENVOUDIG IS HET MOEILIJKST

Wij doen ons uiterste best om duidelijk en in begrijpbare taal te communiceren. De ICT-branche heeft er namelijk een handje van om complexe zaken nóg complexer uit te leggen. Om dure en veelal engelstalige woorden te gebruiken en in jargon te spreken. En dan hebben we het nog niet eens over alle afkortingen die je om de oren vliegen. Eenvoudig Jip & Janneke blijkt toch nog heel moeilijk te zijn.

lime yellow is vernieuwend en verfrissend in de ICT-markt en daar hoort duidelijke taal bij. En betrap je ons op onduidelijkheden, spreek ons daar dan gerust op aan.

 

INKOOPPROCES

Door alle processen en regels vergeten we wel eens dat mensen met mensen zaken doen. Zowel bij jouw leverancier als intern in jouw organisatie. Maar diezelfde mensen hebben ego’s en ambities, belangen en angsten. Tel daarbij op al die andere externe factoren die invloed uitoefenen op de aanschaf van ICT middelen en je weet waarom bijna iedere organisatie wel eens te maken heeft gehad met een mislukt project of  desinvestering. Een nog optimaler ingericht inkoopproces gaat je hierbij niet verder helpen. Goed voorbereid ICT inkopen wél.

Bereikbaar

Bereikbaar

Telefoon

026 206 2170

E-mail

contact@limeyellow.nl

Adres

Mr E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem

Social Media

Contact

Contact