Over lime yellow

lime yellow heeft een frisse kijk op ICT, spreekt duidelijke taal en is vernieuwend.
Stelt de mens voorop en werkt zonder belangenverstrengeling.

 

 

 

Wij geloven dat veel bestaande organisatiestructuren, businessmodellen en verdienmodellen de technologische vooruitgang van organisaties onnodig duurder maakt en eerder afremt dan vooruit laat gaan.

Daar waar ICT steeds complexer wordt willen wij het zakendoen vereenvoudigen, vernieuwend zijn, de commerciële angel er uit trekken en in vertrouwen gezamenlijke doelen nastreven. Lime yellow legt bloot wat verborgen is, verstoort en is disruptief waar nodig om tot het best mogelijke resultaat te komen. Wij zijn jouw gids in ICT-land; bereiden je voor, wijzen je de weg en nemen je waar nodig mee aan de hand.

VOOR WIE?

VOOR WIE?

Bedrijven, organisaties, instituten en instellingen die net als wij vinden dat ICT verwerven anders moet. Die de regie terug willen bij het inkopen van ICT hardware, software en diensten. Die willen transformeren en innoveren met de nieuwste technologieën en deze door de beste specialisten uit de markt willen laten bedenken en uitvoeren. Die waar voor hun geld willen en bereid zijn hiervoor andere wegen in te slaan. Onze opdrachtgevers bekleden meestal een functie als manager inkoop, manager ICT, directielid of eigenaar.

DE MENSEN

DE MENSEN

Raymon Busser, adviseur en oprichter van lime yellow

In de eerste helft van zijn werkbare leven zat Raymon aan de commerciële kant van de ICT branche. Hij werkte meer dan 20 jaar voor diverse computerfabrikanten en leveranciers. In al die jaren sprak hij honderden ICT’ers en ICT-inkopers en kon commercieel profiteren van onwetendheid en gebrek aan marktkennis. In 2018 besloot hij het de tweede helft van zijn carrière anders te gaan doen. Namelijk alle kennis en ervaringen ten goede te laten komen aan de inkopende kant, om met zijn commerciële kennis en vaardigheden organisaties juist te helpen met het inkopen van ICT. Om onafhankelijk waarde toe te voegen aan organisaties of door ze simpelweg voordeliger en zonder belangenverstrengeling in te laten kopen.

Raymon : “Steeds vaker merkte ik dat er door commerciële- en persoonlijke belangen, bij zowel klant als leverancier, veel mis ging. Dat hierdoor onnodig veel geld werd uitgegeven, verkeerde investeringen werden gedaan of juist helemaal niet werden gedaan. En dat de ICT branche steeds meer de verbinding met haar afnemer verloor. Met mijn ervaringen wil ik mensen en organisaties bewegen door andere inzichten te geven, betere aankooptrajecten voor te stellen en daarmee besparingen realiseren. Ik wordt blij van uitdaging, afwisseling en geniet van het veranderproces naar anders ICT inkopen. Naast mijn werk kook ik graag, luister muziek, sport ik om fit te blijven en beleef ik mooie reizen samen met mijn vriendin. Ik ben begin jaren ‘70 geboren en woon in Nijmegen. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn passie voor klassieke auto’s en aan het simpelweg genieten van het leven”.

INKOOPPROCES

Door alle processen en regels vergeten we wel eens dat mensen met mensen zaken doen. Zowel bij jouw leverancier als intern in jouw organisatie. Maar diezelfde mensen hebben ego’s en ambities, belangen en angsten. Tel daarbij op al die andere externe factoren die invloed uitoefenen op de aanschaf van ICT middelen en je weet waarom bijna iedere organisatie wel eens te maken heeft gehad met een mislukt project of  desinvestering. Een nog optimaler ingericht inkoopproces gaat je hierbij niet verder helpen. Goed voorbereid ICT inkopen wél.

Bereikbaar

Bereikbaar

Telefoon

026 206 2170

E-mail

contact@limeyellow.nl

Adres

Mr E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem

Social Media

Contact

Contact